Friday, August 05, 2005

Friday, 5th August 2005

Alhamdulillah, at last berjaya jugak cita2 nak ada blog sendiri. Pernah create a blog sebelum ni, tapi dek kerana tak sempat, tak cukup masa dah lupa all about it especially forgotten all about the sign-in procedure.

Hari ni, so many tasks nak buat:

i. classes 8 - 12
ii. in the middle, ada meeting ISO
iii. petang 3.00 pm, ada meeting akademik.

Dalam pada tu, have to organize the two maryams kat rumah nak pergi Qiamullail camp. Petang pulak ada sukan utk Hari Pensyarah. pagi2 dah dapat warning dari Ketua Rumah Kuning (En. Nordin) supaya turun for the activity. So, yang mana satu nak buat ni??

Really wish that my two Maryams dapat pergi camp tu tapi since Maryam Habeebah is not quite well, kesian pulak. Tapi, since she insisted in going, showing that she is already okay, suruh packing apa2 yang patut. balik meeting nanti, tengok progress. If okay, hantar, if not, merajuk-lah jawabnya. Tu yang tak tahan. I know that they enjoyed camping so much tapi,..kalau dah sakit susah jugak.

No comments: