Tuesday, November 14, 2006

Kursus 5 hari

Alhamdulillah, kursus dah selesai. The schedule was packed. Nak basuh baju pun curi-curi masa. Apalagi nak study untuk exam on the last day. Apa-apa pun, I really had fun, especially getting to know new friends from all over Malaysia. Macam-macam background dan kerenah.

I noticed that bidang pengajian, pekerjaan dan latar belakang pendidikan banyak mempengaruhi karektor seseorang. Macam-macam perangai manusia. Ada yang friendly, peramah. Ada yang berhati-hati nak berkawan, dan lebih suka membawa hal sendiri.

We have few specialist doctor planning to do some sub-specialist in the group. I observe that doctors (not all doctors) are people that are serious in whatever they do. Hardly like to join and mixed around and just mingled among themselves. Study real hard.

Ada yang kaunsellor, suka bercakap and analyse situation and people. Be extra careful if you are with counsellors. They can read you.

Lingiustic people, also like to talk and use beutiful words. Communication skills are superb.

Get to know few forestry, zoologist people. Fantastic, They know the jungle very well, an 1001 satu macam manusia yang ada dengan keistimewaan masing-masing.

The riadah session is interesting especially doing the j-Robic and kembara (jungle tracking). The Instructors, although in their late fifties are real good and fit.

1 comment:

skalo said...

Dah lama saya tak kembara dalam hutan. Seronok dan mencabar. Tapi bab kursus ni yang saya tak tahan ialah bab grup dinamik yg nak buat bendera dan lagu kumpulan tu ... apa daaaa ... masa budak2 dulu oklah.