Monday, November 20, 2006

Pening

Adoi...peningnya nak grade projek assignment student ni. Ada sorang dua yang buat betul-betul pening. Lepas ni kalau nak kerja senang, suruh dia orang present saja-lah. Tak faham suruh explain. Senang cerita. Tapi, tu-lah masa pulak tak cukup.

Tinggal 2 orang saja yang belum grading. Nak fahamkan hujung pangkal pun cukup seksa. Tapi padan pun, student yang attitude problem. Macam biskut chips-more. Sekejap ada, sekejap tak ada. Buat kerja tak ikut spec. Sabar saja-lah.

Hari ni kena balik awal. Nak entertain makcik (bibik) yang di rumah ke Warta dan PKNS. Semalam dah janji nak bawa dia tukar duit Indon rupiah plus some shopping. Ikut hati nak terus ke Alamanda, nak survey beg tapi, cannot figure out berapa beg nak beli. Tengok katalog Carrefour, best juga offernya.

2 comments:

omaQ said...

wah wah... nak ajak makcik a.k.a bibik jalan jalan bagus nie hehe :) cam tu la baru perihatin... ape-ape pon slamat bershopping :)

www.omaQ.org

zlaa said...

Kena lah prihatin. Bibik dah berbakti bertahun-tahun. Sekali-sekala kena-lah bagi release tension..