Monday, November 06, 2006

Sambung belajar

Entah mengapa, makin dekat hari nak sambung balik belajar, makin rasa kecut perut... rasa tak ready sangat lagi. Boleh ke ni?..

Persiapan satu apa tak siap lagi. Cuba-cuba juga baca sikit-sikit journal tapi, the real mood belum ada. Tunggu-lah mungkin lepas balik kursus 5 hari ni nak mula start the engine. One thing yang dah buat ialah some shopping for the course.

i. kain hitam - instead I bought skirt labuh hitam
ii. baju kurung putih - instead I get blouse panjang putih
iii. track bottom - dah ada
iv. kasut sukan - beli lain sebab yang lama dak koyak tapak.
v. tudung - get 2 tudung yang labuh

Lepas balik kursus ni rasanya dah tak menang tangan nak prepare everthing. 1001 things to be done. Passport, visa tak buat lagi. Budget-budget beribu jugak nak habis untuk 2 benda ni saja. Medical check-up, fikir-fikir barang nak bawa, rumah sewa tak dapat lagi....

2 comments:

Queen Of The House said...

Assalamualaikum ZLAA! Thanks for visiting my blog.

Ini case Cikgu kena pergi kursus ke? Passport & visa nak ke mana pulak? Cuti kot ....

zlaa said...

Kursus mula esok. Tapi passport & visa nak prepare utk pi sambung belajar kat oversea