Wednesday, November 29, 2006

Semalam, ke Imigresen Kajang. Sampai 7.30 am. Orang punya-lah ramai. So, we decide ke Damansara. Alhamdulillah, tepat 1.30 tghari settle proses mohon pasport untuk 8 orang. Balik rumah, masak dan makan then kena berkejar ke Port Klang pulak. Aduh..capek sekali.

Pening jugak nak fikir pengisian untuk anak-anak cuti2 sekolah ni. I have some plans in mind tapi tak tahu mana satu. The first inlist would be:

i. Kem anak soleh kat Masjid al-Hidayah, seksyen 18, tapi yang ni cuma 3 jam sehari selama 2 minggu
ii. Program kat Masjid negeri Shah Alam. 3 days and 2 nights.
iii. Kem anak Soleh di Lembah Pangsun or
iv. Kem Tunas takwa nun di Perlis (kalau dekat, this would be my preferance)

Actually, my mind is so serabut. Within this month, I have to settle everything before depart. Barang-barang kat rumah satu pun belum pack. Barang-barang nak bawa belum decide. Lelong..lelong..siapa nak beli Unser and Kenari. Semua kena let go.., Mudah-mudahan Tuhan mudahkan segala urusan. Amin..

No comments: