Friday, December 22, 2006

December 2006

Our visas have been submitted. Altogether 9 applications. Banyak tu dan sekarang ni dah mula susah hati. Belum approved2 lagi. Next week going to be Christmas dan new year pun dah nak dekat. Tau2 saja-lah hujung-hujung tahun ni, semua orang mesti nak cuti panjanggg.. Delay lagi. Flight ticket pun katanya fully booked sampai mid January. Adoi...

On a brighter note, we have moved to our new office. Got myself a room. Alhamdulillah. Banyak yang masih tak okay, air-cond no gas, almost all electric plugs not functioning, cermin kecil kat pintu pecah. Tapi, macamana pun, asalkan the wireless Internet is functioning perfectly, it's going to be okay with me.

Minggu lepas, sent Qutub to a camp. After checking his file, I found a confession, exclusively by him. Also, a letter of apology to us from him.

His confession about his weeknesses and strength:

Weekness:
1. Nakal
2. Pemarah
3. Suka gaduh
4. Tidak taat pada Ibubapa
5. Kurang ajar
6. Suka menunjuk
7. Suka benda Lara
8. tidak penyabar
9. Malas.

and ONLY ONE strength:

1. Tidak suka MENGORAT (kecuali yang terpilih)

Well, I think we have to watch out for his one strength.

No comments: