Wednesday, April 25, 2007

Tension


Tension...program tak jalan..

4 comments:

KAMATO said...

Bawak bersabar, full time buat phd takpa, saya sambil kerja part time buat phd lagi la tension

loveujordan said...

I remember dulu (sekarang memang tak de tension dah ) kalau masa tension, I mesti nak kena cooldown my headache/otak serabut dengan pergi tepi pantai, dari dalam kereta I tengok boats nelayan masuk dari laut lepas ke kuala kemaman....memang tak sampai setengah jam tension I hilang.....memang bila banyak kerja rasa nak menjerit :P

mmj said...

sabar ye kak...saya kalu tension kurung diri dlm bilik.tutup lampu dok dlm gelap. x ckp ngn org. kena cool down dulu kalu x cam nk mkn org jek...hehehe...sabar ye kak.

ZLAA said...

Kamato,
InsyaAllah sabar. Betul, buat part time tentu lebih mencabar dan tension.

Loveujordan,
I wish I dapat buat macam you. Rasanya tension I akan habis kalau dah habis study nanti.

mmj,
Akak tension, tak tahu nak buat apa. Selalunya pergi shopping. Window shopping pun jadi-lah. Tapi, selalunya beli barang sebagai kenangan. Tapi, sekarang tak ada-lah beli barang. Selalu sgt tension. Mahunya bangkrap nanti kalau melayan tension sekarang.