Tuesday, August 07, 2007

Ghost at London Jail

My children's favourite ghost video. Tengok berapa kalipun masih menyeramkan..... Make sure your volume speaker is on.

13 comments:

ADIEJIN said...

jahat ah....terkejutssss...adeii

nurazzah8 said...

zlaa, akak dah agak dah...sbb dah byk kali jugak tgk ni dgn anak2... mula2 dulu mmg terkejut, tapi skrg dah immune...hehehe...

so, dah dapat belum result tu? data yg diperlukan dah ada? tapi kat sana senang kan nak buat interlibrary loan... kat sini leceh lah... byk cikadaknya...

loveujordan said...

mak oiiii.... tak sempat nak off dah terkena kejutannya....

musaFir said...

ish akak nih!!!
-raiyanz-

Mimi Amilia said...

ahahahaa!
dah agak dah...

MAMAMIA said...

Dulu dah sampai entrance London Dungeon ni. Tapi tak jadi masuk, duit tak cukup nak bayar entrance fee.....

KAMATO said...

yang ada lemah jantung jangan tenguk....

ummufawwaz said...

dh agak dah..tp tokojut jugak...leceh tul..arggghhh...

MULAN said...

he he.. kejut je.. cantik kan lake district tu..!!!!

ZLAA said...

Adiejin,

Sori. Tak maksud nak kasi terkejutsss.

Nurazzah8,

Anak2 suka tengok video ni. Tiap kali tengok mesti terkejut menjerit2. Hantu bodo..

Result dah ada cuma nak kena beat result org lain.

loveujordan,

Sori. Tak maksud nak kasi terkejut.

musafir,

Terkejut jugak ke? Sori..

mimi amilia,

Pandai pun..

mamamia,

Wah..Boleh tahan ronda you dulu. I belum sampai lagi. Dan rasanya tak akan sampai ke situ.

Kamato,

Boleh lemah jantung ke?

ummufawwaz,

he..he.. terkejut ke? Nanti datang rumah, terkejut dengan budak-budak ni. Tentu bingit telinga.

Mulan,

Ya, cantik lake district. Tuhan anugerah ke depa tempat yang cantik dan nyaman. Alhamdulillah.

amar_kun said...

i fwd the video url to a few friend and then i have a good laugh... lol!

ZLAA said...

amar_kun,

Naughty ya!!... Anak2 akak never fail to scream out loud bila tgk video ni. Menakutkan diri sendiri..

K@ssim Sel@m@t said...

huhhh mujur takde sakit jantung...terkejut betoi