Friday, October 19, 2007

Eid Party in Forest Fields School

Forest Fields Primary and Nursery school anak-anak mengadakan Eid Party.

For a 'BUSY' mum, hanya ini yang dapat dibekalkan untuk Eid Party di sekolah anak-anak. Semuanya dibeli di ASDA. 2 packs of chocolatte muffin, 4 packets of crisp, a carrot cake and a pack of chocolate. All for vegetarians.
Seawal pagi, guru-guru sudah mula menari dengan anak-anak. Guru-guru juga ramai yang bergaya dengan Punjabi suit. Sungguh manis sekali. But, I can't wait any longer, have to rush to my school.

3 comments:

maklang said...

seronok anak2 nak menyambut raya dengan kawan2. Kat sini, balik Raya, 2 hari lepas tu nak periksa akhir tahun...

MAMAMIA said...

Memang seronok raya kat sana kan? Tak sangka pulak, even the schools pun organize such event.

ZLAA said...

maklang,

Selamat hari raya. Sini raya meriah juga tetapi jauh dari sanak saudara

mamamia,

Sini sekolah anak-anak majoriti Muslims sebab tu kot ada celebration. Selamat hari raya.