Friday, February 01, 2008

Al Fatihah

Al Fatihah buat Almarhum Tuan Guru Dato' Haji Ishak Baharom. Muga Almarhum di tempatkan bersama golongan auliya, syuhada dan orang-orang yang soleh. Sukar mencari Mufti sepertinya.

7 comments:

ADIEJIN said...

Mufti dan Ulamak ramai.. ada di mana mana..Api yang betul betul memperjuangkan Addin tak ramai. Moga di beri ganjaran besar pada almarhum di atas sana.

ADIEJIN said...

Api pulak..salah taip..Tapi.

~ahni~ said...

Al Fatehah.

silversarina said...

Al Fatihah buat almarhum yang banyak berjasa.

nurazzah8 said...

Pada mula AlMarhum dijangka dikebumikan di tanah perkuburan Seksyen 21, Shah Alam di sebelah kubur isteri beliau yg pertama(beliau berkahwin lain setelah isteri pertama meninggal dunia), tetapi AlMarhum dikebumikan di perkuburan DiRaja Shah Alam yg baru siap dibina, bermakna AlMarhum ialah orang yg pertama dikebumikan di sana dan bukan dari kalangan diRaja. Dengar khabar ini ada wasiat dari AlMarhum Sultan Selangor yg dulu(ayahanda sultan selangor skrg)
MashaAllah, ALlahuAKbar...Allah Maha Besar...balasan bagi org yg berjasa dan memperjuangkan agama tanpa mengira pangkat dan darjat...

Al-Fatihah.

© OD said...

Innalillahi wa inna ilaihi rajiun. Semoga ALLAH mencucuri rahmat ke atas rohnya dan semoga rohnya diletakkan bersama-sama roh orang-orang mukmin.
Satu kehilangan yang amat besar, terutama ketika kita memerlukan orang-orang seperti Allahyarham untuk membantu membanteras gejala-gejala sosial yang semakin berleluasa di kalangan anak-anak muda kita.

ZLAA said...

Adiejin,

Betul tu..

ahni, Silversarina, Nuraazzah8, OD,

Alfatihah