Wednesday, February 06, 2008

Friendster


Anak-anak gadisku mengilai friendster. Pantang PC free, yang dituju adalah friendster. Tak faham saya.. Benarlah, dunia mereka dan saya berbeza.

Kemudiannya saya terjumpa artikel mengenai Friendster: http://aisaralex.blogspot.com/2007/12/kempen-menjauhi-friendster-setuju-atau.html

8 comments:

idham said...

saya pun teruja dengan dunia anak2...:-)


idham

silversarina said...

Anak-anak I pun semua ada friendster..rasanya okay sebab memang minat remaja mengenali sahabat-sahabat yang datang dari tempat lain, ianya jugak boleh menjadi motivasi apabila melihat kejayaan orang lain yang boleh diikuti jejak mereka.... kena kawal pengunaannya asalakan tidak melalaikan.

ibnu_umar said...

ada post dalam blog saya pasai frenster ni.. ehe, promote blog la plak..

salik said...
This comment has been removed by the author.
Ummi said...

Kadang2 merisaukan sebab friendster tu is everything to them

Nur said...

Kak..anak-anak saya pun dah pandai, tapi kena pantau, kalau tak asyik depan PC je, kerja lain tak buat langsung...La ni kak musim kemarau, tak boleh silap kurang air, la pun tgh batuk2. Kat sana mesti best sejuk kan..

Dalilawati Zainal said...

anak-anak remaja suka friendster ni coz they can locate and link kawan-kawan mereka di merata tempat. Senang nak luaskan network mereka and jejak kasih dengan rakan-rakan yang lama tak jumpa...Lebih kurang mcm blog le juga..

ZLAA said...

Idham,

Saya sebenarnya suka juga frienster ini tetapi unfortunately ramai rakan yang tidak online. Ini yang membuat saya cemburu kot..

Silversarina,

Betul, kena kawal pengunaannya. Kalau tak, jenuh. Banyak buang masa.

ibnu_umar,

Akak tak jumpa la psot tu.. Kat mana ya?

ummi,

Frienster ni pada I agak ambil masa. I tak kisah kalau ianya aktiviti sambilan tapi kalau dah over sgt, tak suka jugak

nur,

Sini sejuk sangat.. Lebih sejuk dari air-cond kat tempat kita. Tak tahan juga sebab jadi malas sedikit. Asyik nak duduk bawah duvey (selimut).. he..he..

Dalilawati,

Ya, macam blog jugak tapi lagi addicted kot. Blog, jengok kadang-kadang je..