Saturday, February 16, 2008

Selamat Mengundi

Antara video clip yang mendapat ranking paling tinggi di 'Rude Tube' di sini. Satu-satunya video clip dari negara India. Enjoy... dan Selamat Mengundi

10 comments:

Kak Elle said...

haha at first ingat buak kecik mak oi si kerdil rupa nya:)

Anonymous said...

Salam,

Berkempen utk MIC ke Zlaa?
...hehehe saya gurau aje.

-Faruha-

~ahni~ said...

Lambat lagi nak mengundi... bulan march nanti.....

cikMilah said...

Alamak! hik hik hik! Zlaa undi pos ke?

maklang said...

Maklang tak ada kat Malaysia pulak masa mengundi nanti. Tiket seme dah book and tak boleh refund pulak!

MULAN said...

kih kih kih.. kelakar betooolll..

thanx for sharing..

balik mengundi tak?

nurazzah8 said...

salam, apa khabar/ How's your studies? Hurm...jgn tanya akak lah... sejak balik dari Mekah ni belum start apa pun!!!
Ya ALlah....berilah aku kekuatan utk meneruskan study ini....

zlaa...undi pos jek....

saya mengundi sebelah rumah je...

silversarina said...

Tahun ni mood mengundi tak berapa nak ada :)

MAMAMIA said...

Mari lah mari, pergi mengundi...

Can't wait for the pilihanraya to be over. Bosan baca pasal politik dlm suratkhabar hari2. Berita pun asyik politik aje...

ZLAA said...

Kak elle,

Si kerdil rasanya. Tapi yang hebat is he can stop exactly bila music dihentikan.

Faruha,

a..ah.. Tak terfikir pulak. But to reflect the scenario of our election.

~ahni~,

Bulan 3 dah tak lambat. Kejap je dah sampai. Hu..hu..

Cikmilah,

Tak tahu nak pergi undi ke tidak. Belum buat decision.

Maklang,

Tak apa, next round boleh undi lagi.

mulan,

Belum buat decision nak undi ke tidak. rasa macam malas nak turun London tu..

nurazzah8,

Study, jgn tak study.. Untung undi sebelah rumah. Dekat..

Silversarina,

Eh, pergi-lah mengundi. Rugi satu undi tu..

mamamia,

I hope barisan pemimpin yang akan datang adalah orang-orang yang boleh diharapkan untuk future Malaysia.