Wednesday, March 05, 2008

Selamat Mengundi - 8 March 2008



Lagu Jolene Dolly Parton ini dedicated khas untuk perayu-perayu Undi yang tengah bekerja keras sekarang ini.

Selamat Mengundi. Mengundi-lah dengan bijak.


6 comments:

hnbi said...

My mother is one of them. Asyik busy je. Sampai anak dia nak tel kampung pun kena buat appointment dulu. heran...masa muda dulu tak pernah ambik pot pasal politik

Mak Teh said...

Salam Zlaa! Saya bloghop dari OO's blog. Baca your blog ni nampak menarik juga. Bagus ye kat UK kalau dok study. Saya kurang sesuai dengan cuaca di UK tu.

KAMATO said...

Pengudi kita memang bijak, kita tunggu je la impak dia lepas ni

nurazzah8 said...

zlaa, keputusan telah diumumkan... tunggu sahaja apa langkah seterusnya...

eh...I masih ada hutang dgn you... dok tunggu bila you nak bagi no akaun bank you, nanti nak masukkan duit buku yang I order melalui you tu tolak duit buku THMSI. berapa lagi baki yek? b4 I pergi haji tempohari you tak sempat nak bagi tau baki dan no akaun bank you...please...tak sedap betul berhutang dgn you lama2...

afid said...

salam kenalan kak zlaa..im your silent reader..(ni br nak bersuara):p..tertarik dgn post sblum ni, ur fvrt links- ebay, nk tanya la..selalu selamat ke kalau beli brg dgn ebay, sampai tak brg kat rmh?kalau nak byr dgn kredit card, mesti melalui paypal ke?
tq..

ZLAA said...

hnbi,

Amboi, sakan mak you. Bagus-lah, boleh keep her busy.

Mak teh,

Salam. Terima kasih kerana berziarah ke sini. UK okay. Sudah makin membiasakan diri. Alhamdulillah.

kamato,

Kita sama-sama lah tunggu. Bijak-bijak jangan sampai tergadai.

nurazzah8,

Nanti I bagi account numbernya. Asyik bertangguh.

afid,

E-bay, so far selamat sampai. Rasanya kalau melalui bank, kena dengan paypal.

Nanti-lah kalau ada masa, akak tulis sikit pasal ebay.