Wednesday, April 30, 2008

Britain's Got Talent

Wah..menjadi-jadi pengaruh Bollywood di Britain kini. This young man Suleiman, a trainee lawyer terpilih untuk meneruskan bakatnya di Britain's Got Talent. Lihat bagaimana 'Michael Jackson' menari Bollywood

9 comments:

Mimi Amilia said...

kak zlaa,
saya suka gak tgk british got talent ni.lawak pon ada...

silversarina said...

hahahah... best jugak....cool :)

MULAN said...

pheeewwiiittt.. he he..

Kak Elle said...

very entertaining eh?did they win?

Dalilawati Zainal said...

hahaha...dasyat juga pengaruh bollywood kat sana ye?

silversarina said...

salam, just wanna tell you yang akak dah tag you..just untuk bagi you relax sebentar...

http//lilawati.blogspot.com/ said...

Kak Zlaa,
Izinkan saya link blog akak ye...
Seronok baca blog akak...teringat waktu study di sana dulu.... dengan reality tvnya...dulu British Got talent ni tak ada lagi....yang ada Pop Star....

ZLAA said...

mimi amilia,

Akak tengok kadang-kadang. Anak-anak suka panggil kalau ada yang best.

silversarina,

best jugak yang ni. Yang lain tu ada yang ntah apa-apa. Sangat confident dengan bakat mereka.

mulan,

best jugak kan yang ni?

ZLAA said...

Kak Elle,

Yang ni baru minggu ke tiga. lambat lagi nak tahu resultnya.

Dalilawati,

Boleh-lah. Tapi kalau duduk area dia orang la, baru rasa pengaruhnya.

Silversarina,

nanti I jawab tag tu. Tak banyak merah..

Lilawati,

Thanks. Sini dah semakin banyak realiti TV.