Sunday, June 29, 2008

Tetamu dari Egypt

Qutub bersama Aljoofre

Alhamdulillah, 2 minggu lepas kami cukup bertuah menerima tetamu yang sangat istimewa. Seorang ustaz dan juga seorang blogger yang saya telah link-kan blognya sekian lama. Ustaz AlJoofre mengembara ke bumi UK dan sempat meluangkan masa di Nottingham. Terima kasih ya Ustaz. Kisah-kisah pengembaraannya ke UK ada di ceritakan di dalam blog barunya.

8 comments:

berto xxx said...
This comment has been removed by a blog administrator.
lottery winners said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kak Elle said...

muda lagi uztad tu bagus lah ada tetamu istimewa ni ye zlaa?mesti macam2 yg di bualkan.

babazahra' said...

musim cuti ke di Azhar sekarang? atau ustaz muda nie dah grad? kak, apa contact yang pondok kat MRR2 tu, macam tergantung aje.

KAMATO said...

murah rezeki bila tetamu bertandang

arsaili said...

salam...wah meraikan tetamu ni org kata mereka pembawa rezeki

blissmuslimah said...

salam, Dapatkan pelbagai warna dan corak terkini tudung dan kain pasang di http://blissmuslimah.blogspot.com. Utk koleksi sendiri atau sebagai hadiah.

ZLAA said...

Kak Elle,

Ya, masih muda. Saya tak sembang sangat. Segan...

Babazahra,,

Ustaz dah grad. Contactnya adalah kawan akak. Mungkin boleh pergi sendiri tengok keadaan rumahnya. Ada juga yang hantar mail bagitahu dah pergi ziarah.

Kamato,

Amin

Arsaili,

Mudah-mudahan.

Blissmuslimah,

Terima kasih.