Friday, July 04, 2008

Cuti


Setelah lama tidak bercuti panjang, akhirnya minggu depan saya mengambil cuti 10 hari untuk berehat. School kami rasminya cuti tahunan adalah 21 hari. Saya sudah memohon cuti, malah telah meletakkan notis 'on holiday' di dalam diary school. Cuti kali ini saya betul-betul mahu berehat bersama suami dan anak-anak. Juga mahu jauh seketika dari dunia siber. Mudahan apabila kembali bekerja, minda saya akan benar-benar segar dan bersemangat kembali. Doakan ya.

25 comments:

KAMATO said...

Selamat bercuti dan selamat berehat

ummi365 said...

Selamat bercuti dan rehatlah secukup2nya bersama family. Semoga minda akan cergas selepas bercuti

are you said...

Selamat bercuti...

Rehatkan minda, rehatkan badan. semoga kembali bersemangat lepas ni.

Dalam Dakapan Ibu said...

Happy Hols Zlaa! Ada plan nak ke mana2 dak?

cikMilah said...

Selamat berehat sepuasnya. Re-charge dan kembali denagn semangat baru...nak ke mana tuu.....

Dalilawati Zainal said...

Selamat bercuti kak zlaa...
Rehat puas2...lepas tu sure semangat nak sambung kerja...

Kak Elle said...

selamat bercuti zlaa semoga minda akan cergas bila new term mula nanti.

Nur said...

Selamat bercuti dan semoga akan cergas dan ceria selepas bercuti...saya?? hujung tahun ni kut baru nak bercuti.

Faizah said...

akak n family nak bercuti ke mana tu?...

selamat bercuti..

YuszTieY said...

KER DAH TERBANG BERCUTI DAH NI KAK...SEMOGA HABIS CUTI NI SEMANGAT MAKIN BERAPI2 ..K

silversarina said...

Selamat Bercuti bersama keluarga ... habis cuti nanti jangan lupa update blog ye :)

ummu asiah said...

Zlaa...seronoknya..cuti panjang..tapi kalau duduk rumah saje..memang tak dak istilah cuti..i pun selalu look fwd to weekend, tak payah kelam kabut ikut schedule sgt...selamat bercuti

MAMAMIA said...

Selamat bercuti....

Anonymous said...

Gi tour Europe ke bersama family ;)

Abang Long said...

Bila hendak bercuti, semuanya digambarkan kucing sedang berehat. Kenapa ya ?

naha said...

Assalamualaikum.

pertama kali menyinggah. selamat bercuti.

Mimi Amilia said...

kak zlaa,
ada gak ek jumlah cuti.saya ingat nak cuti..cuti jer..huhuhu
sebab saya pon ikut suka2 hati cuti.
:)

ummu asiah said...

zlaa..

from yr latest emel..tak sabaq nak tunggu cerita cuti ye...best yg amat, banyak nya negeri dah pi...rezeki kan dapat dok negera orang....kami kat malaysia..dok menunggu berita terkini ttg politik semasa saja..dok tunggu kot ada demo kat mana2...

MULAN said...

selamat bercuti..

ZLAA said...

kamato, ummi365, are you,

Terima kasih. I had the best holiday in life.

dalam dakapan ibu,

Thanks Ja. Sudah kembali dari Europe.

cikmilah,

Terima kasih, plan ke Europe.

ZLAA said...

Dalilawati,

Memang rehat puas-puas dan kena kerja keras pulak lepas ni.

Kak Elle,

Thanks, hopefully akan lebih energetic buat kerja.

nur,

Nak cuti mana tu?

ZLAA said...

faizah,

Akak sempat ke France. Cantik.

yusztiey,

baru balik ni. Banyak kerja menunggu. Terima kasih.

Silversarina,

Terima kasih. Sudah update cuma belum sempat bloghop.

ZLAA said...

ummuasiah,

Terima kasih. Duk rumah lagi best. Ada schedule sendiri.

mamamia,

Thanks.

Anon,

Betul, g europe. Ni mesti silent reader dari Nottingham.

ZLAA said...

Abang Long,

Kucing cute. Terima kasih.

Naha,

Terima kasih.

mimi amilia,

Sini agak strict peraturannya. Compulsary datang school. Sakit pun kena isi borang. Lebih dari kerja-lah pulak.

ZLAA said...

ummu asiah,

I dah update. Muga you dapat ganjaran yang besar dalam membantu menegakkan keadilan.

mulan,

Thanks.