Wednesday, December 03, 2008

Sakit


Di saat masa itu seperti emas, saya jatuh sakit.. Hu..hu.. demam, sakit perut. Nak study pun susah. Sesungguhnya kesihatan yang baik itu lebih berharga dari harta berjuta.. Moga sakit ini menjadi kifarahku buatmu Tuhan..
p.s kredit foto buat ukhti27

12 comments:

Kak Elle said...

speedy recovery zlaa makan ubat ye biar cepat sembuh

k-riey said...

salam kak.
biase laa kadang2 diuji ni.
kami yang membace ni cume boleh cakap benda2 klasik mcm 'sabor' dsb.
hehehe.

ZLAA said...

Kak Elle,

Thank you.. Sini jumpa doktor pun macam tak jumpa.

k-riey,

Kelakar la.. sabor ..sabor..

silversarina said...

Get well soon, InsyaAllah.

Nur said...

Salam kak..lama tak bertandang, saya bercuti ke Melaka..Semoga kak get well soon...

MhAh said...

Salam.. kak zlaa, moga cepat sembuh..

yus said...

Zeelah,
kalau dapat cari kat sana, minum le air cap badak sebotol. insyaAllah, lekas sembuh..ek?

cikdinz said...

semoga cepat sembuh....

Nani said...

Salam K.Ila

Saya doakan agar cepat sembuh n dpt wat keje..:-)

Cuba minum 100+....

Saya dah susah nak online...Yahoo susah masuk...n ni dorang nak block segala bende y berunsurkan chatting....:-)..Lepas ni apa pulak eh...Internet???
Minta2 dijauhkan la...kematu jadinyer nagadap keje je...

Dalam Dakapan Ibu said...

Salam Zlaa,
Get well soon... makan ubat & supplement banyak2 ;)

ZLAA said...

Dear friends,

Alhamdulillah, I have recovered. Thanks for all the dua'

mofir said...

alhamdulillah...
smoga dpt teruskan tugasan seperti biasa