Thursday, August 06, 2009

Aduh... lama sungguh tidak menjengok blog ini.. Banyak sungguh kerja, menimbun tinggi.. Mampukah daku?..

Wahai Tuhan.. ku tak layak ke syurgaMu
namun tak pula aku sanggup ke nerakaMu
Ampunkan dosaku
Terimalah taubatku
Sesungguhnya Engkaulah pengampun dosa-
dosa besar

11 comments:

laily said...

ralat rasa tak smpt call akak b4 akak fly ari tuu... seb baik dapat YM YM kejap kak kak... tetiba je leh ter'on' YM after berbulan2 tak on... huhuhu... windu r nak lepaking kat umah akak...

cikMilah said...

Salam,orang sini pun tertanya kabar orang sana. Keep well dear. Kerja yang kita nak buat melebihi masa yang kita ada. Semuga Allah permudahkan segala urusan, kurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang berlipat ganda..Amin

yus said...

ala zeelah...ingatkan sempat jumpak u balik m'sia..amacam dgn tangga rumah I, u tak mai audit sampai ke sudah ler no? isk..isk..isk..

Nur said...

Salam...kak balik, tapi tak sempat kita berjumpa, saya balik kg, kak p KL, saya p KL tapi terlambat tau yag kak nak balik esoknya..tapi dapat gak dengar suara kak. Insyallah nanti kita jumpa.

Sabar kak..teruskan perjuanganmu dan semoga terus mendapat hidayah dan lindungan DariNYA.

are you said...

keep working kak. insyaallah boleh.

silversarina said...

InsyaAllah zlaa boleh lakukan segala urusan dengan sesempurna mungkin .

Take care !

ZLAA said...

Laily,

Nanti kami balik, jemput lepaking di rumah, hehe.. lepas tu kita cari char keowteow yang kedai punya, yang berasap-asap, berapi-api bila orang goreng.. dah tak mau yang goreng sendiri...

cikMilah,

Thank you very much for the doa. Orang di sini sangat mengharapkan doa sahabat-sahabat. Saya juag doakan cikMilah sukses dalam apa yang cikMilah usahakan. Moga uasaha kita mendapat keberakatan Allah SWT.

ZLAA said...

Yus,

Maaf, I tak sempat contact you pun.. Ingat nak ajak jumpa but time was so short. InsyaAllah nanti I akan pi juga jumpa you. How's your dad? Hopefully everything is alright.

Nur,

Tu la... tak tau kata Chik kat Putrajaya.. Huhu.. padahal dah bercakap pun dgn NjangChik tu.. Kalau tau, memang kami pi Putrajaya ptg tu. Kat kampung pun lagilah tak sempat, InsyaAllah kita jumpa tahun depan.

ZLAA said...

are you,

Terima kasih atas doa. Wish you the same too. Ok ke sekarang ni?

Silversarina,

Terima kasih. Kak Rina sihat ke?

zue said...

lg fav syed ni kak..

ZLAA said...

zue,

wah..Zue pun baca blog akak ke? Aduh..macam ramai ja org Notts baca blog ni (perasan). Hari tu rasa berat saja nak tulis sebab segan.. segan bila tahu org yg kita kenal baca blog kita...