Monday, September 07, 2009

Hidup ini memang payah

Hidup ini memang payah...

Ya.. belajar ini juga payah....

10 comments:

silversarina said...

Lain orang lain payahnya , sama2 kita doa agar segala kepayahan itu dapat diharungi InsyaAllah.

BaYu SenJa said...

Selamat Memenuhi Tanggungjawab Ramadhan.
Semoga tergolong dalam golongan Muttaqin!

Salam Ramadhan. Selamat memburu Lailatul Qadar!

Selamat menyambut syawal ;)

yus said...

I cuti panjang ni pun, lega dapat rehat dari jaga org buat PhD and Masters. Kalau tidak asyik2 kolokium, defend proposal, viva, supervision,caj yuran etc etc..poning kepala den...jaga org mengaji tinggi2 pun payah..heheheh

MULAN said...

sabar sis.. moga dipermudahkan segalanya..

ZLAA said...

Silversarina,

Ya, betul tu Kak Rina, lain orang lain payahnya. Mudahan selepas kepayahan dtg kemudahan.

Bayu Senja,

Salam Ramadhan. Sekarang ni di Syria lagi ka?

ZLAA said...

Yus,

To be precise, bukan jaga orang mengaji tinggi2 pun payah, its actually jaga org tua2 mengaji tinggi, memang payah.

Bestnya cuti..

Mulan,

Thank you for the dua. InsyaAllah sabar.

yus said...

Betui Zlaa, jaga org tua2 mengaji tinggi2 mmg payah, tambah2 lagi org tua2 yg pernah berpangkat besaq. semua nak kena ikut peraturan dia belaka...aih..
tapi you bukan tua lagi kut... :)
sabaq..sabaq...you'll soon smell the glory..

Nur said...

Salam kak..sabar kak, moga ada kesenangan selepas kita menghadapi kepayahan.semoga kak berjaya, bukan senang nak sampai tahap kak belajar tu, saya tak termampu rasanya.

SELAMAT HARI RAYA..MAAF DIATAS KEKHILAFAN ANTARA KITA.

cikdinz said...

ada orang lain lagi payah dari kita.
jadi renung-renung kan lah kepayahan itu...

ZLAA said...

Nur,

Salam Aidilfitri. Maaf zahir batin.

InsyaAllah bersama yang payah ada mudah.

cikdinz,

Hidup ini memang payah. Salam Aidilfitri.