Thursday, September 17, 2009

Salam Lebaran


Salam Lebaran. Moga lebaran kali ini membahagiakan. Maaf zahir batin. Mohon maaf jika ada tulisan di blog ini menyakitkan. Saya manusia yang tidak pernah sunyi dari membuat kesilapan.
kredit photo: ukhti27

17 comments:

Nur said...

Salam Lebaran dari kami disini...tahun depan kita boleh raya sekali kut....

Pp said...

Salam juga untuk Zlaa and family
Maaf zahir Batin!

Pp

Abang Long said...

Salam Lebaran.

SELAMAT HARI RAYA.

Jangan lupa malam ini ... di Blog Abang Long :)

teratakmuslaily said...

kak, mana mungkin dilupa kenangan kita beraya bersama di sana!... kehadiran akak sekeluarga di pagi rayalah yg memeriahkan raya kami saban tahun... salam peluk cium buat semua anak2 akak yea.. sob sob sob dah mula sedey la nie..

Anonymous said...

Selamat Hari Raya. Maaf Lahir & Batin. Semoga mendapat keberkatan sepanjang Ramadhan yg lalu.

Sarina, Perlis.

ummu Masyitah said...

Salam Lebaran untuk puan sekelurga.harap belum terlambat beri ucapan ini.maaf zahir batin

keri said...

salam.
selamat hari raya.
lame x singgah cni.
ingatkan dh blik Malaysia.
brape taun ag kat UK?

din said...

Kak Zaaa!!! Senyap2 ada blog yee, napa tak cakap? Saya rasa saya pernah 2-3kali singgh baca, itupun link dr blog prof Kamil, masa tu sy pun masih di msia lagi. Ok takpa, kitorang pun berblog jugak, tp sekarang min yg rajin update, sy sejak start phd tak sempat2, tp semangat nak menulis rasa mai balik pulak lately. Tengokla nanti hehe... Anyway, thanks atas layann yg sgt mesra petang td. Mee goreng pakdin sedappp sgat!! Nanti bila2 jemput la mai Leicester plak ok.

Anonymous said...

salam lebaran k ila and family.

semoga tabah meneruskan perjuangan .
bila nak balik malaysia ni..

-amnah

ZLAA said...

Nur,

Sebulan raya dah habis.. Ala..Chik raya pertama selalu di Perlis..

PP,

Terima kasih. Nak wish pun raya dah habis..

ZLAA said...

Abang Long,

Terima kasih.

TeratakMusLaily,

InsyaAllah nanti kita raya sesama lagi.

ZLAA said...

ummuMasyitah,

Terima kasih. Salam dari kami sekeluarga utk UmmuMasyitah sekeluarga.

ZLAA said...

Sarina,

Salam untuk you. Rindu kat you dgn kak Pah. I belum baca lagi novel yang you hantar tu. Tak dan...

ZLAA said...

Keri,

Salam. InsyaAllah nanti balik. Kerja masih banyak.. Keri ok?

ZLAA said...

Din,

Aisay, jumpa juga dia dgn blog ni.. huhu.. Ni yang buat malas nak tulis ni.. Terima kasih kerana sudi ziarah ke rumah. Nanti jemput mai lagi. InsyaAllah nanti kami pi Leicester pula. Dulu2 ke Leicester rajinla pi rumah Dr Shahrul. Rumah Ustaz Zaharudin pi ka ahad baru ni? Kami tak pi sebab ada yang kurang sihat.

ZLAA said...

Amnah,

Apa khabar? Silent reader ye? Amnah sihat ke? Terima kasih atas doa. Doakan akak tabah Amnah.. Amnah bila pula nak further ni?

din said...

Kami tak pergi la rumah ust zaharuddin sebab masa tu dah pegi bercuti kat hastings. Mula2 pegi caravan kat hastings 16-19 okt, then sambung plak kat perranporth, cornwall sampai 23hb. semalam balik singga kat cardiff, japgi baru nak balik ke leicester.

ok kak za, teruskan menulis. salam pada pakdin.